Najlepszy barszcz, to domowy barszcz mamy - wszyscy to wiedz膮 馃槅
A tak powa偶nie - najlepszy zawsze b臋dzie barszcz przygotowany w domu od zera. Nie zawsze jednak jest na to czas, a te偶 nie ka偶dy czuje si臋 na si艂ach, 偶eby tak膮 zup臋 przygotowa膰. Nie jest to jeszcze koniec 艣wiata, poniewa偶 mo偶emy wspom贸c si臋 gotowcem.
Jak jednak wybra膰 dobry barszcz? Z pewno艣ci膮 nie ma co nawet patrze膰 w kierunku torebek - ich sk艂ady nie maj膮 w zasadzie nic wsp贸lnego z barszczem.
Jednym z lepszych rozwi膮za艅 s膮 mro偶onki, w ich sk艂adzie znajdziemy w zasadzie same warzywa.
Co jednak, je艣li chcemy przygotowa膰 czysty barszcz? Wtedy dobrym rozwi膮zaniem b臋dzie gotowy barszcz, np. Krakusa. Tutaj na pierwszym miejscu w sk艂adzie znajdziemy sok z burak贸w 膰wik艂owych. Jest szybki i prosty do przygotowania - wystarczy tylko podgrza膰. Taki barszcz jest dobr膮 opcj膮, gdy chcemy przygotowa膰 zup臋 "na szybko".
Brak komentarzy:
Prze艣lij komentarz